Epikse: İnternetin Kültür Merkezi

Epikse, yeni keşfettiğim bir sosyal medya platformudur. Ama diğer sosyal medya platformlarından çok daha farklı bir havası bulunuyor. Ben oraya kültürlü insanların mekanı diyorum. Çünkü orası kitap okumayan, sanatla uğraşmayan kişilerin bulunacağı bir ortam değildir. Kitaplar hakkında tartışmalar başlatabilir, ünlü kişileri eleştirebilir ve yeni fikirler edinebilirsiniz. Daha önce izleyip keyif almadığınız bir filmi, o filme diğer insanların yaptıkları yorumlar sayesinde bambaşka bir gözle bakabilirsiniz.

İşte bu yüzden bu platformu sitemizin kitap incelemeleri adlı kategorisinde sizlere tanıtıyoruz. Okuduğunuz kitapları Epikse.com üzerinden istediğiniz gibi yorumlayabilir ve eleştirebilirsiniz.

Epikse’nin Tasarımı

Platformun içerisinde en çok hoşunuza gidecek olan kısım eminim ki sitenin tasarımıdır. Diğerlerinden farklı olarak kolay ve kullanışlı bir arayüze sahip. Kendi profilinizi zenginleştirmeye başladıkça daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Okuduğunuz kitapları ve izlediğiniz filmleri kolayca işaretleme yapabilirsiniz. Diğer yandan sosyalleşmek içinde ortam çok ideal. Onlarda bunu fark etmiş olacak ki şöyle bir slogan kullanmışlar: İzle, Oku ve Sosyalleş!

Epikse.com Adlı web sitenin logo tasarımı.

Epikse Hakkında Diğer Bilgiler

Web sitesine girdiğimde onların kendilerini şöyle tanıttıklarını gördüm;

2016 yılının sonlarına doğru kurulan Epikse’nin misyonu, insanların bilgi, birikim ve özel ilgi alanlarına bağlı birbirleriyle interaktif etkileşime girmesini ve sosyalleşmesini sağlamaktır.

Kullanıcıların kitaplar, diziler, filmler, kişiler aracılığıyla keşifler yapması ve insanların birikimlerini ifade ederek paylaşması amacıyla kullanılıyor. Eğlenceli, kültürel, popüler başlıklar altında dünyayı keşfetmeye, tanıdıklarımızla bağlantı kurmaya ve yeni bağlantılar kurulmasına yardım ediyor. İzlediğiniz, okuduğunuz ve hayranı olduğunuz, kişi ve kurum başlıklar altında sosyalleşirken, gündemden, dünyada olup bitenlerden ve geçmişten haberdar olursunuz.

Epikse; kitaplar, filmler, diziler, müzisyenler, yönetmenler, yazarlar, oyuncular, siyasetçiler ve ilişkili başlıklarla; meraklı, araştıran, takip eden herkese, ilgi alanına göre görsellerle desteklenmiş sosyal kütüphanedir.

Epikse.com

Yazıda yararlandığım kaynak:

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir